Kattoremontti Espoo

Teemme kattoremontteja Espoon alueella. Remontoimme omakotitalojen ja loma- asuntojen peltikattoja tiilikattoja ja huopakattoja. Käytämme remonteissa vain tunnettujen valmistajien parhaita materiaaleja.

Mistä meidät tunnetaan – mistä saamme kiitosta

 • Kattoremonteissamme on hyvä hinta-laatusuhde
 • Teemme tuulettuvia, pitkäikäisiä kattoja – Laatutekoa
 • WhatsApp Kattopro – näet mistä maksat, saat reaaliaikaista tietoa remontin
  edistymistä

Kuinka pääset kattoremonttisi kanssa liikkeelle

 • Pyydä ilmainen kustannusarvio
 • Tutustumme kohteeseen
 • Annamme tarvittaessa kattoremontista räätälöidyn tarjouksen
 • Toteutamme kattoremontin Avaimet käteen – suunnittelusta toteutukseen

Haussa ammattitaitoinen tekijä kattoremontille Espoon alueella? Olemme palveluksessasi. JH Laatuteko Oy on pientalojen kattoremontteihin erikoistunut perheyritys ja olemme toteuttaneet kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla jo vuodesta 2015.

Kokemuksemme kattoremonteista ulottuu vuosikymmenien taakse ja alkusysäys yrityksellemme oli halu panostaa laatuun: tehdä asiat kiireettömästi, huolellisesti, läpinäkyvästi – ja kerralla kuntoon. Kohtuullisella hinnalla.

 

Kokonaisvaltaiset kattoremontit 

Me tarjoamme kokonaisvaltaisen kattoremontin avaimet käteen -palveluna, suunnittelusta toteutukseen, viimeistelystä oheistuotteiden asennukseen. Myös vaativampien kulkuyhteyksien päähän, ahtaisiin ympäristöihin ja hyvinkin vanhoihin taloihin. Toteutamme kattoremontteja niin koteihin kuin vapaa-ajan asunnoille, myös erilaisiin varasto- ja piharakennuksiin.

Meidän kunnia-asiamme on toteuttaa asiakkaillemme kestäviä ja tuulettuvia tulevaisuuden kattoja – jo tänään.

Kohteitamme

Meiltä saa kattoremontit monenlaisiin kohteisiin, mm

 • omakotitalot
 • vapaa-ajan asunnot
 • paritalot
 • piha- ja varastorakennukset
 • maatilan rakennukset
Laatuteko henkilöstöä

Kattoremonttien asiantuntija – innovatiivinen tuulettuva rakenne

Laatuteko toteuttaa asiakkailleen kattoremontteja, joiden katot kestävät tulevaisuuden haasteet – helteet, myrskyt ja sateet. Meiltä saat kattoremontin pelti-, tiili- ja huopakatolle, niin omakotitaloon kuin loma-asunnolle. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia materiaalivaihtoehtoja, valikoiduilta ja luotettavilta valmistajilta. Asentajamme ovat kattoremonttien kokeneita ammattilaisia ja varmistavat huolellisuudellaan aina onnistuneen lopputuloksen. He osaavat myös havaita mahdolliset rakenteissa kytevät ongelmat sekä korjata ne asianmukaisesti.

Tuulettuvat
Tärkeä periaatteemme on, että uudistettavat kattorakenteet ovat hyvin tuulettuvia, jotta rakenteisiin ei kerry kosteutta tai talon yläkerta kuumene kohtuuttomasti. Kattorakenteemme perustuvatkin ilman vapaaseen kiertoon aluskatteen ylä- ja alapuolella, mikä tuulettaa talon yläpohjan ja uuden kattorakenteen koko harjanmitalta.
Innovaatiomme onkin tehokkaampi kuin markkinoilla yleisesti noudatettava toimintatapa, lisätessään asumismukavuutta ja katon käyttöikää. Myös mahdolliset katolle myöhemmin asennettavat aurinkokennot toimivat tehokkaammin, kun katon pinta ei kuumene liikaa.

Kattoremontti on hyvä toteuttaa mieluummin ennakoivasti ja suunnitellusti kuin vasta ongelmien ilmaantuessa. Pyydä siis paikalle asiantuntijamme kartoittamaan juuri sinun kattosi nykytilanne.

 

99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

100 % suomalainen yritys – ensiluokkainen palveluasenne

Asiakkaat kiittävät meitä usein erinomaisesta palveluasenteestamme. Kerromme aina avoimesti mahdollisista löydöksistä, informoimme asiakasta niiden vaikutuksista ja autamme korjaamaan asiat kuntoon. Kiire ei sanele projektiemme kulkua, vaan haluamme tehdä työt palveluasenteella alusta loppuun. Välitämme asiakkaillemme myös tietoa ja kuvia työvaiheista kattoprojektille perustettavan WhatsApp-ryhmän kautta.

Laadukkaa kattoremontit syntyvät huolellisesta tekemisestä ja osaamisesta

Järkähtämätön palveluasenne korostuu myös toimintatavoissamme työmaalla – teemme asiakkaidemme kattoja kuin omaamme. Aluskatetta ja muita rakenteita suojellaan läpi prosessin, jottei mikään kohta vahingoitu asennuksen yhteydessä.

Jos remontin aikana ilmenee poikkeuksellisia sääolosuhteita, ja asiakkaallamme herää huoli katosta, meihin voi aina olla yhteydessä. Tulemme tällöin tarkistamaan kohteen mahdollisimman nopeasti ja varmistamaan, etteivät suojaukset ole heikentyneet.

Voit siis olla huoleti! Asiakkaanamme et koskaan jää yksin – sen sijaan saat nauttia mielenrauhasta ja uuden kattosi viimeistellystä ulkonäöstä.

Luotettava kattoremontti – näin se etenee:

Kattoremontin suunnittelu

Perehdymme kohteeseen perinpohjaisesti ja laadimme remonttisuunnitelman.

 

Kattoremontin materiaalit

Asiakas saa valita mieleisensä kattomateriaalit toimittajiemme korkealaatuisesta valikoimasta. Kerromme erilaisista vaihtoehdoista ja niiden erityispiirteistä, sekä miten materiaalit vaikuttavat kattoremontin tekemiseen.

 

Purku ja rakenteiden tutkinta

Kattoremontin yhteydessä puramme nykyiset rakenteet sekä tarkastamme katon ja piipun kunnon. Jos huomaamme vuotokohtia, selvitämme ongelman laajuuden. Kerromme asiakkaalle kaikista löydöksistä. Jos ongelmia havaitaan, voimme olla kumppani myös kaikkien vaurioiden korjaamisessa.

 

Uusien rakenteiden teko

Tutkimme asennuksen alkaessa, onko katolla oikaisutarvetta. Jos on, toteutamme oikaisun vanhan ja uuden rakenteen välistä. Rakennamme katon uudet rakenteet tarkasti ja huolellisesti. Meille on tärkeää suojata työvaiheissamme uusia rakenteita, joten emme esimerkiksi kävele aluskatteen päällä.

 

Katemateriaalien asennus

Kokeneet ja asiantuntevat asentajamme toteuttavat uuden katteen asennuksen, raportoiden eri työvaiheista asiakkaalle WhatsApp-ryhmässä.

 

Otsalautojen vaihto

Mikäli talon otsalaudat ovat kuluneet, ne vaihdetaan ja maalataan kattoremontin aikana viimeistellyn ulkoasun varmistamiseksi.

 

Oheistuotteiden asennus

Kun katto on valmis, kokeneet peltiseppämme pellittävät piiput sekä asentavat vesikourut ja muut kattoturvatuotteet kattoremontin päätteeksi.

Ammattitaitoisilla työskentelytavoilla ja tarkasti hiotuilla yksityiskohdilla varmistamme, että tuloksena on kestävä ja tyylikäs kattokokonaisuus.

Kattoremontit Espoossa

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme Espoossa monenlaisia kattoremontteja, painottuen tiili- ja peltikattoihin. Tyypillinen kohde on 80- tai 90-luvulla rakennettu omakotitalo, jossa muovisten aluskatteiden käyttöikä on alkanut tulla tiensä päähän. Uudella katteella ja tuulettuvalla rakenteella nämä kohteet on uudistettu tähän päivään, ja asiakkaat ovat saaneet laadukkaan ja esteettisen ratkaisun kotinsa kruunuksi.

Kaupunkiympäristössä merkittävä etumme on ketterä kalustomme, jolla pääsemme toimimaan myös pienemmässä tilassa.

Asiakastarinat

Olemme toteuttaneet Espoossa lukuisia kattoremontteja, niin kotitalouksille kuin taloyhtiöille. Näin asiakkaat kuvailevat yhteistyötämme.

Omakotitalon kattoremontti, Espoo

”Laatuteko täytti odotukset arvosanalla 5. Myyntitapahtuma oli asiantunteva ja luottamusta herättävä. Kaikki oleelliset asiat käytiin huolellisesti ja rauhallisesti läpi mukaan lukien purkutyö, uudet rakenteet, käytettävät materiaalit, aikataulu, viimeistely. Kaikki asiat selitettiin ja perusteltiin, kerrottiin miksi käytetään valittuja materiaaleja ja kuinka kokonaisratkaisu on edistyksellinen ja tarkasti mietitty.

 

Purkutyö alkoi luvattuna päivänä, samat työntekijät tekivät luvatulla tavalla projektin alusta loppuun. Purkutyön aikana vanhoista rakenteista ja uuden rakentamisesta valokuvattiin koko ajan kymmeniä valokuvia. Työn etenemistä pystyi seuraamaan valokuvista ja samalla on nyt tarkasti valokuvin dokumentoitu WhatsAppiin miten uusi katto on rakennettu.

 

Nyt kun kaikki on valmista voimme nähdä kuinka lopputulos on erittäin siisti, otsalaudat ja peltityöt on viimeistelty tyylikkäästi. Suosittelen lämpimästi.”

Antti Ylä-Jääski

Omakotitalon kattoremontti, Espoo

”Kattotyön alkuselvittely oli vakuuttavaa. Käytiin eri vaihtoehtoja läpi ja sain selkeät arviot niiden hyvistä ja huonoista puolista. Kustannukset eri vaihtoehdoista tuli hämmästyttävän nopeasti samalta istumalta.

 

Asentajaryhmä oli selvästi kokenut ja toiminta oli nopeaa ja silti huolellista. Työn dokumentointi päivittäisin valokuvin oli huippuluokkaa.

 

Pyysin useita tarjouksia. Valintani oli Laatuteko. Toteankin, että kilpailutuksella saa selville hinnan mitä kattoremontit maksaa, mutta vasta toteutuksen jälkeen tietää, mitä rahalle saa vastinetta, ei tarvinnut katua.

 

Arvosana 5.”

Pekka R.

Taloyhtiön kattoremontti, Espoo

”Laatuteko Oy:n meille tekemä kattoremontti onnistui kiitettävästi (5) arvoasteikolla 1–5.

Asian vaikuttivat seuraavat seikat:

 

Tarjous kattoremontista

Tarjous annettiin luvatussa aikataulussa ja sovitusti eri vaihtoehtojen mukaan. Selvitettiin hinnoitteluperusteet konkreettisesti ja ymmärrettävästi. Selostettiin eri materiaalit ja niiden ominaisuudet. Arvioitiin remontin kiireellisyys ja erityispiirteet.

 

Kattoremontin aikataulu

Sovittiin kattoremontin aikataulu optimaalisesti asiakkaan kannalta. Remontin aikataulu piti sää- ja muista ennakoimattomista seikoista ja tehtävistä huolimatta.

 

Kohteen haastavuus

Kattoon tarvittiin heti väliaikaistoimenpiteitä, koska katto vuoti. Katossa oli myös monia yksityiskohtia, jotka jouduttiin miettimään erikseen. Ne hoidettiin kiireellisinä toimenpiteinä ammattimaisesti.

 

Sääolosuhteet

Kattoremontin aikana sää vaihteli räntäsateesta -20 asteen, mutta aikataulussa pysyttiin.

 

Valmistelutyöt

Meille kerrottiin valmistavista toimenpiteistä ja jopa suuri lumimäärä poistettiin ennen töiden aloittamista.

 

Kattoasentajat

Asentajat olivat työhön omistautuneilta, asenne kohtelias, joustava ja palveluhenkinen sekä asiakkaan näkökulman huomioiva.

 

Asiakkaan informointi asennuksen kulusta

Kattoremontista informoitiin paitsi työkohteessa, puhelimitse ja sähköpostilla myös WhatsApp- sovellutuksella reaaliaikaisesti otetuilla valokuvilla katosta ja kulloisestakin remonttikohdasta.

 

Vastuuhenkilö ja hänen tavoitettavuutensa

Työprojektilla oli yksi nimetty vastuuhenkilö, joka oli hyvin tavoitettavissa koko kattoremontin ajan. Hänen kanssaan pystyi keskustelemaan projektista ja häneltä sai nopeasti vastaukset kaikkiin esitettyihin kysymyksiin.

 

Muita huomioita

Tarjous ja toteutuneet kulut täsmäsivät täydellisesti. Mitään yllätyksiä kuluista ei tullut. Työn jälki oli hyvin siistiä, huolellista ja ammattitaitoista.”

Tove Myhrberg

Meille onkin tärkeää, että voimme katsoa asiakasta remontin jälkeen silmiin ja todeta, että nyt heillä on katto laatutekoa.

Varmasti juuri tämän kaiken ansiosta yli 99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.