Yhteystiedot

Yhteystietomme

JH Laatuteko Oy
Hontinrinne 4
08350 Lohja
puh. 0400 646669
Y-tunnus: 2666038-1

Myynti ja toimitukset

Jyrki Mielityinen

Laskutustiedot

Operaattori / Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus

Apix Messaging Oy (003723327487) / 003726660381 / 003726660381

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun.

Sähköpostiskannauksen osoite:

003726660381@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona ja yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:

JH Laatuteko Oy (Apix Skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Haluatko kotisi remontilta vain parasta?

Me haluamme ja sitä myös sinulle tarjoamme. JH Laatuteko Oy on laatuluokan remontteihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Tutustu toimintaamme ja pyydä tarjous!

 

Oletko kiinnostunut tulemaan meille töihin?

 

Jätä vapaamuotoinen viesti oheisen yhteydenottolomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Joustavat maksuehdot

Tarjoamme remontillesi joustavaa OP-Pohjolan rahoitusmahdollisuutta, jonka avulla voit toteuttaa unelmasi. Kun kokonaiskustannukset ovat tiedossa, laskemme sinulle maksuvaihtoehdot valitsemallesi ajalle. Rahoitusjärjestely hoidetaan urakkasopimuksen teon yhteydessä. Rahoitukselle ei tarvita erillisiä takuita.

Rahoituksen itsehakukanava

Voit hakea nyt rahoituksen remonttiisi itse omilla verkkopankkitunnuksillasi, hakemukseen pääset klikkaamalla oheista painiketta.

Muista myös kotitalousvähennys

Työstämme voit tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessasi.

Lue lisää aiheesta Verohallinnon sivuilla.