Kattoremontti Karjaa

Teemme kattoremontteja Karjaan alueella. Remontoimme omakotitalojen ja loma- asuntojen peltikattoja tiilikattoja ja huopakattoja. Käytämme remonteissa vain tunnettujen valmistajien parhaita materiaaleja.

Mistä meidät tunnetaan – mistä saamme kiitosta

 • Kattoremonteissamme on hyvä hinta-laatusuhde
 • Teemme tuulettuvia, pitkäikäisiä kattoja – Laatutekoa
 • WhatsApp Kattopro – näet mistä maksat, saat reaaliaikaista tietoa remontin
  edistymistä

Kuinka pääset kattoremonttisi kanssa liikkeelle

 • Pyydä ilmainen kustannusarvio
 • Tutustumme kohteeseen
 • Annamme tarvittaessa kattoremontista räätälöidyn tarjouksen
 • Toteutamme kattoremontin Avaimet käteen – suunnittelusta toteutukseen

Haussa ammattitaitoinen ja luotettava tekijä kattoremontille Karjaan alueella? Olemme palveluksessasi. JH Laatuteko Oy on pientalojen kattoremontteihin erikoistunut perheyritys ja olemme toteuttaneet kattoremontteja vankalla kokemuksella ja osaamisella jo vuodesta 2015.

Taustamme kattoremonttien toteuttamisesta ulottuu vuosikymmenien taakse ja alkusysäys yrityksellemme olikin halu panostaa laadukkaaseen työnjälkeen: tehdä asiat jämptisti ja avoimesti sekä kerralla kuntoon. Kohtuullisella hinnalla.

 

Kattoremontit omakotitaloihin ja loma-asuntoihin

Meiltä saat kokonaisvaltaisen kattoremontin avaimet käteen -palveluna, suunnittelusta toteutukseen, viimeistelystä oheistuotteiden asennukseen. Myös kohteisiin, joihin on vaikeammat kulkuyhteydet sekä hyvinkin vanhoihin taloihin. Toteutamme kattoremontteja niin koteihin kuin loma-asuntoihin sekä erilaisiin varasto- ja maatilarakennuksiin.

Meidän kunnia-asiamme on tehdä asiakkaillemme kestäviä ja tuulettuvia tulevaisuuden kattoja – jo tänään.

Kohteitamme

Meiltä saa kattoremontit monenlaisiin kohteisiin, mm

 • omakotitalot
 • vapaa-ajan asunnot
 • paritalot
 • piha- ja varastorakennukset
 • maatilan navettarakennukset
Laatuteko henkilöstöä

Kattoremonttien asiantuntija – innovatiivinen tuulettuva rakenne

Laatuteon kattoremonttien lopputuloksena on katto, joka kestää tulevaisuuden haasteet – hellejaksot, sateet ja myrskyt. Toteutamme kattoremontit pelti-, tiili- ja huopakatoille, niin pientaloihin kuin kakkoskoteihin.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ja laadukkaita materiaalivaihtoehtoja, valikoiduilta valmistajilta. Työntekijämme ovat kokeneita kattoremonttien ammattilaisia ja varmistavat aina huolellisuudellaan laadukkaan toteutuksen. He tunnistavat myös mahdolliset rakenteissa kytevät ongelmat sekä korjaavat ne perusteellisesti ja ammattitaidolla.

 

Kattorakenteisiin vapaa ilmankierto

Yrityksemme toimintamallin ytimessä on tehdä uudistettavista kattorakenteista hyvin tuulettuvia, jotta rakenteisiin ei kerry kosteutta tai talon yläkerta kuumene kesäaikaan kohtuuttomasti. Kattorakenteemme perustuvat ilman vapaaseen kiertoon aluskatteen ylä- ja alapuolella, mikä tuulettaa talon yläpohjan ja uuden kattorakenteen koko harjanmitalta.

Innovaatiomme onkin tehokkaampi kuin alalla yleisesti vallitseva toteutustapa, lisäten samalla myös asumismukavuutta ja katon käyttöikää. Jos katolle aiotaan tulevaisuudessa asentaa aurinkokennoja, myös ne tulevat toimimaan paremmin, kun katon pinta ei kuumene liikaa.

Kattoremontti on hyvä tehdä mieluummin ennakoivasti ja suunnitellusti kuin vasta ongelmien ilmaantuessa. Kutsu siis paikalle asiantuntijamme kartoittamaan juuri oman kattosi tilanne.

99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

100 % suomalainen yritys – ensiluokkaisella palveluasenteella

Olemme saaneet vuosien varrella paljon kiitosta erinomaisesta palveluasenteestamme. Kerromme myös aina avoimesti mahdollisista nykyrakenteissa tekemistämme havainnoista, annamme asiakkaalle arviomme niiden vaikutuksista ja autamme korjaamaan havaitut ongelmat. Kiire ei määrittele projektin vaiheita, vaan haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Lähetämme myös säännöllisesti kuvia ja tietoa työvaiheiden edistymisestä, kattoprojektille perustettavan WhatsApp-ryhmän kautta.

Kattoremontit laadukkaalla asiakaspalvelulla

Asiakaslähtöinen toimintatapa näkyy kaikessa työskentelyssämme – me teemme asiakkaamme kattoa kuin omaamme. Aluskatetta ja rakenteita suojataan läpi prosessin, jottei asennuksen yhteydessä aiheudu minkäänlaisia vaurioita.

Jos remontin aikana ilmaantuu haastavia sääolosuhteita, ja asiakkaallamme herää huoli katosta, meihin voi aina olla yhteydessä. Tulemme tarkistamaan kohteen mahdollisimman nopeasti ja tarkistamme, että asentamamme suojaukset ovat asianmukaisesti paikoillaan.

Voit siis olla huoleti! Asiakkaanamme et koskaan jää yksin – sen sijaan saat nauttia mielenrauhasta ja uuden kattosi tyylikkäästä ulkoasusta.

Luotettava kattoremontti – näin se etenee:

Materiaalien valinta

Asiakas saa valita kattoremonttiin mieleisensä katemateriaalit valikoitujen toimittajiemme korkeatasoisesta valikoimasta. Kerromme saatavilla olevista vaihtoehdoista ja niiden ominaispiirteistä.

Purku ja rakenteiden tutkinta

Puramme vanhat rakenteet sekä tutkimme katon ja piipun kunnon. Mikäli havaitsemme vuotokohtia, selvitämme ongelman laajuuden. Informoimme asiakasta kaikista tekemistämme löydöksistä. Olemme asiantunteva kumppani myös erilaisten vaurioiden korjaamisessa.

Uusien rakenteiden teko

Tarkastamme asennuksen alussa, onko katolla mahdollisesti oikaisutarvetta. Tarvittaessa toteutamme oikaisun vanhan ja uuden rakenteen välistä. Rakennamme katolle huolellisesti uudet rakenteet, joita suojelemme työn edetessä. Näin ollen emme esimerkiksi kävele aluskatteen päällä.

Katemateriaalien asennus

Kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijämme asentavat uuden katteen, raportoiden eri työvaiheista asiakkaalle WhatsApp-ryhmässä.

Otsalautojen vaihto

Mikäli talon otsalaudat ovat vanhat ja sään kuluttamat, vaihdamme ne uusiin ja maalaamme viimeistellyn yleisilmeen takaamiseksi.

Oheistuotteiden asennus

Kun katto on valmistunut, asiantunteva peltiseppämme pellittää piipun sekä asentaa vesikourut ja muut tarpeelliset kattoturvatuotteet.

Huolellisella työllä sekä vuosien kokemuksella varmistamme, että tuloksena on kestävä ja huoliteltu kattokokonaisuus.

Kattoremontit Karjaalla

Olemme tehneet asiakkaillemme Karjaalla monenlaisia omakotitalojen kattoremontteja.

Kun kyseessä on meren läheisyydessä sijaitseva rannikkokohde, huomioimme kattoremontin yhteydessä aina meri-ilmaston ja suolan rakenteille ja materiaaleille asettamat vaatimukset. Näin voidaan varmistua, että katto kestää vaihtelevat sääolosuhteet ja korroosiorasituksen.

Asiakastarina

Lue tästä asiakkaamme jakama kokemus yhteistyöstämme, joka sai alkunsa akuutista ongelmatilanteesta.

Omakotitalon kattoremontti, Karjaa

”Eräänä yönä lumet tulivat rynnäköllä katolta. Aamulla näimme tuhot, osa kattoa oli irti ja portaatkin lentäneet minne sattuu. Heti aamulla etsin apua asiaa: JH Laatuteko Oy:n sivuilta löytyi chat-yhteyskanava, jonne kerroin ongelmamme ja taisin lähettää muutaman kuvankin. Siitä ei mennyt kauaa, kun minuun oltiin yhteydessä ja sovimme minulle todella mieluisasti tapaamisen työpaikalleni.

Kävimme läpi tapahtuneen ja tarpeet ja kerroin myös muista aiemmista ongelmista. Sain nähtäväkseni heti materiaaleja ja erittäin hyvän selityksen siitä, mitä kannattaa valita. Tein päätöksen melkein jo siltä istumalta sillä esittely oli niin asiallinen, luotettava ja
sain erinomaisen käsityksen yrityksestä ja sen avuliaisuudesta ja palvelualttiudesta.

Itse remontti pääsi käyntiin erinomaisen nopeasti, ja työ sujui ihailtavasti, vaikka oli talviaika. Remontin tekijöillä oli koko ajan tehokas ja mukavanoloinen meno päällä töitä tehdessä, ja kaikkiin kysymyksiimme saimme vastauksen. Muutama lisäongelma paljastui ja erinomaisessa yhteistyössä sovimme mitä niille tehdään. Remontti sujui siististi ja meidän mielestämme äärimmäisen
nopeasti ja jopa hiljaisesti verrattuna siihen mitä odotimme.

Kattoremonttimme siis onnistui yli odotusten niin ajoituksen, hinnoittelun kuin työn laadunkin suhteen. Uusi katto on todella komea!

Ei ihme, että yrityksen nimessä on sana ”laatu”. Kaikki kysymyksemme huomioitiin, viimeisimpänä se, että en osannut laittaa työn osuutta kotitalousvähennykseen. Siihenkin sain heti
asiallisen ja täydellisen vastauksen.

Suosittelen erittäin lämpimästi JH Laatuteko Oy:tä kattoremonttienne tekijäksi. Taitavampaa ja luotettavampaa yritystä tuskin löydätte!”

Tuija Raaska

Meille onkin tärkeää, että voimme katsoa asiakasta remontin jälkeen silmiin ja todeta, että nyt heillä on katto laatutekoa.

Varmasti juuri tämän kaiken ansiosta yli 99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.