Kattoremontti Lohja

Teemme kattoremontteja Lohjan alueella. Remontoimme omakotitalojen ja loma- asuntojen peltikattoja tiilikattoja ja huopakattoja. Käytämme remonteissa vain tunnettujen valmistajien parhaita materiaaleja.

Mistä meidät tunnetaan – mistä saamme kiitosta

 • Kattoremonteissamme on hyvä hinta-laatusuhde
 • Teemme tuulettuvia, pitkäikäisiä kattoja – Laatutekoa
 • WhatsApp Kattopro – näet mistä maksat, saat reaaliaikaista tietoa remontin
  edistymistä

Kuinka pääset kattoremonttisi kanssa liikkeelle

 • Pyydä ilmainen kustannusarvio
 • Tutustumme kohteeseen
 • Annamme tarvittaessa kattoremontista räätälöidyn tarjouksen
 • Toteutamme kattoremontin Avaimet käteen – suunnittelusta toteutukseen

Haussa ammattitaitoinen tekijä kattoremontille Lohjan alueella?

Olemme palveluksessasi. JH Laatuteko Oy on pientalojen kattoremontteihin erikoistunut perheyritys ja olemme toteuttaneet kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla jo vuodesta 2015.

Meillä on kattoremonteista vuosikymmenien kokemus. Alkusysäys omalle yrityksellemme oli halu satsata laatuun: tehdä asiat tarkasti, läpinäkyvästi, ilman oikoteitä – ja kerralla kuntoon. Kohtuullisella hinnalla.

 

Kattoremontit suunnittelusta toteutukseen

Meiltä saat kokonaisvaltaisen kattoremontin avaimet käteen-palveluna, suunnittelusta toteutukseen, viimeistelystä oheistuotteiden asennukseen. Teemme kattoremontit myös haastavien kulkuyhteyksien päähän, ahtaisiin ympäristöihin sekä hyvinkin iäkkäisiin taloihin. Toteutamme kattoremontteja niin koteihin kuin vapaa-ajan asunnoille. Lisäksi uudistamme erilaisten maatila- ja varastorakennusten katot.

Meidän kunnia-asiamme on toteuttaa asiakkaillemme kestäviä ja tuulettuvia tulevaisuuden kattoja – jo tänään.

Kohteitamme

Meiltä saa kattoremontit monenlaisiin kohteisiin, mm

 • omakotitalot
 • vapaa-ajan asunnot
 • paritalot
 • piha- ja varastorakennukset
 • maatilan rakennukset
Laatuteko henkilöstöä

Kattoremonttien asiantuntija Uudellamaalla – innovatiivinen tuulettuva rakenne

Laatuteko toteuttaa asiakkailleen katot, jotka kestävät tulevaisuuden haasteet – hellejaksot, myrskyt ja sateet. Meiltä saat kattoremontin pelti-, tiili- ja huopakatolle, niin omakotitaloon kuin loma-asunnolle. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia materiaalivaihtoehtoja, valikoiduilta ja luotettavilta valmistajilta. Asentajamme ovat kattoremonttien kokeneita ammattilaisia ja varmistavat huolellisuudellaan onnistuneen lopputuloksen. He osaavat myös havainnoida mahdolliset rakenteissa kytevät ongelmat, ja korjata ne asianmukaisesti.


Meille tärkeä periaate on kattorakenteiden hyvä tuulettuminen, jotta rakenteisiin ei keräänny kosteutta, eikä talon yläkerta kuumene kohtuuttomasti. Kattorakenteemme perustuvatkin vapaaseen ilmankiertoon aluskatteen ala- ja yläpuolella, mikä tuulettaa talon yläpohjan ja uuden kattorakenteen koko harjanmitalta.

 

Hyvin tehdyllä kattoremontilla asumismukavuutta

Innovaatiomme onkin tehokkaampi kuin markkinoilla vallitseva yleinen tapa tehdä kattoremontteja. Ratkaisumme myös lisää asumismukavuutta sekä katon käyttöikää. Jos katolle halutaan tulevaisuudessa asentaa aurinkopaneeleita, myös ne toimivat tehokkaammin, kun katon pinta ei kuumene liikaa.

Kattoremontti on paras toteuttaa mieluummin ennakoivasti ja suunnitelmallisesti kuin vasta ongelmien ilmaannuttua. Pyydä siis paikalle asiantuntijamme arvioimaan juuri sinun kattosi nykytilanne.

99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

100 % suomalainen kattoremonttiyritys – erinomaisella palveluasenteella

Saamme asiakkailtamme usein kiitosta ensiluokkaisesta palveluasenteestamme. Uskomme toiminnassamme myös avoimuuteen: kerromme mahdollisista löydöksistä, informoimme asiakasta niiden vaikutuksista ja autamme korjaamaan havaitut ongelmat. Emme anna kiireen sanella projektiemme kulkua, vaan haluamme tehdä työt tarkasti ja hyvällä palveluasenteella alusta loppuun.

Tinkimätön palveluasenne korostuu myös kaikessa toiminnassamme työmaalla – rakennamme asiakkaidemme kattoja kuin omaamme. Aluskatetta ja muita rakenteita suojellaan läpi projektin, jotta mikään kohta ei vahingoitu asennuksen yhteydessä.

 

Pidämme sinut ajan tasalla kattoremontin aikana

Välitämme asiakkaillemme myös tilannetietoa ja kuvia koko kattoremontin ajan – projektitiimille perustettavan WhatsApp-ryhmän kautta. Jos remontin aikana ilmenee poikkeuksellisia sääolosuhteita, ja asiakkaallamme herää huoli katosta, meihin voi aina olla yhteydessä. Tulemme tällöin tarkistamaan kohteen paikan päälle mahdollisimman nopeasti ja varmistamme, että suojaukset eivät ole heikentyneet.

Voit siis olla huoleti! Asiakkaanamme et koskaan jää yksin – sen sijaan saat nauttia mielenrauhasta ja uuden kattosi huolitellusta ulkonäöstä.

Luotettava kattoremontti – näin se etenee:

Suunnittelu

Perehdymme kohteeseen tarkasti ja teemme remonttisuunnitelman.

Materiaalien valinta

Asiakas voi valita mieleisensä materiaalit kattoremonttiinsa hyviksi todettujen toimittajiemme laadukkaasta valikoimasta. Kerromme tällöin tarkasti erilaisista saatavilla olevista vaihtoehdoista ja niiden ominaisuuksista.

Purku ja rakenteiden tutkinta

Puramme kattoremontin aluksi vanhat rakenteet ja tarkistamme katon ja piipun kunnon. Jos huomaamme vuotokohtia, kartoitamme ongelman laajuuden, kertoen asiakkaalle kaikista löydöksistä. Jos ongelmia ilmenee, voimme olla kumppani myös todettujen vaurioiden korjaamisessa.

Uusien rakenteiden teko

Tutkimme asennuksen alussa, onko kattoa syytä oikaista. Jos on, toteutamme oikaisun vanhan ja uuden rakenteen välistä. Rakennamme katolle uudet rakenteet tarkasti ja ammattitaidolla. Meille on tärkeää suojata työn aikana uusia rakenteita, joten emme esimerkiksi kävele aluskatteen päällä.

Katemateriaalien asennus

Kokeneet ja ammattitaitoiset asentajamme toteuttavat uuden katteen asennuksen, ja pitävät asiakkaan ajan tasalla työn edistymisestä WhatsApp-ryhmän välityksellä.

Otsalautojen vaihto kattoremontin yhteydessä

Jos talon otsalaudat näyttävät kuluneilta, vaihdamme ja maalaamme ne viimeistellyn ulkoasun varmistamiseksi.

Oheistuotteiden asennus

Katon valmistuttua kokeneet peltiseppämme pellittävät piiput sekä asentavat katolle tarvittavat oheistuotteet, mm. vesikourut ja kattoturvatuotteet.

Ammattitaitoisilla työskentelytavoilla ja kokemuksen hiomilla yksityiskohdilla varmistamme, että tuloksena on kestävä ja hyvännäköinen kattokokonaisuus.

Kattoremontit Lohjalla

Olemme tehneet Lohjalla monenlaisia kattoremontteja omakotitaloihin ja loma-asuntoihin. Tyypillinen kohde on 80- tai 90-luvulla rakennettu pientalo, jossa muovisten aluskatteiden käyttöikä on alkanut tulla täyteen. Uudella katteella ja tuulettuvalla rakenteella nämä kohteet on uudistettu käytännölliseksi ja kestäväksi, ja asiakkaat ovat saaneet tyylikkään kattoratkaisun kotinsa kruunuksi.

Olemme olleet toteuttamassa myös Tytyrin kaivosmuseon tuvan ja Veturitallin uusittuja kattoja.

Asiakastarinat

Olemme toteuttaneet Lohjalla lukuisia kattoremontteja. Näin asiakkaat kuvailevat yhteistyötämme.

Omakotitalon kattoremontti, Lohja

”JH Laatuteko uudisti Lohjan pohjoisosassa sijaitsevan talomme vesikaton erinomaisella ammattitaidolla ja sovitun aikataulun mukaan marraskuussa. Saimme kauniin yhtenäisen poimulevykatteen, jonka moninaiset yksityiskohdat on myös huolellisesti tehty. Työhön sisältyi sekä pahasti sammaloituneen betonitiilikatteen että lisärakennuksen peltikaton purkutöitä. Kun työmaa valmistui noin viikossa, paikalle jäi hyvin siivottu pihakin. Kaiken kaikkiaan olimme tyytyväisiä onnistuneeseen urakkaan ja hyvään yhteistyöhön yrityksen kanssa.”

Heli ja Pertti Koukkari

Vapaa-ajan asunnon kattoremontti, Lohja

”Suosittelemme JH Laatuteko Oy:tä ja annamme kattoremontista täydet 5 pistettä.

Tuntui hienolta, että meitä ei painostettu päättämään remontista, vaikka päätöksemme kesti meistäkin pitkän aikaa. Lisäaikaa sai ja lisäkysymyksiimme vastattiin asiantuntevasti ja perustellen. Lisäksi asioita kysyttiin remontin aikana, jotta saatiin hyvä kokonaisratkaisu. Myös kuvat edistymisestä olivat kivoja. Kerroin töissäkin miten WhatsApp ryhmä toimi.

Minulta kysyttiin kuinka uskallan olla töissä, vaikka remontti on käynnissä. Silloin ymmärsin, että ei minulla ollut pienintäkään epäilyä, etteikö remontti onnistuisi ja että pitäisi käyttää lomaa ”vahtimiseen”. Luottamus oli siis syntynyt jo ennen.”

Kaarina ja Risto Fagerholm

Meille onkin tärkeää, että voimme katsoa asiakasta remontin jälkeen silmiin ja todeta, että nyt heillä on katto laatutekoa.

Varmasti juuri tämän kaiken ansiosta yli 99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.