Kattoremontti Tammisaari

Teemme kattoremontteja Tammisaaren alueella. Remontoimme omakotitalojen ja loma- asuntojen peltikattoja tiilikattoja ja huopakattoja. Käytämme remonteissa vain tunnettujen valmistajien parhaita materiaaleja.

Mistä meidät tunnetaan – mistä saamme kiitosta

 • Kattoremonteissamme on hyvä hinta-laatusuhde
 • Teemme tuulettuvia, pitkäikäisiä kattoja – Laatutekoa
 • WhatsApp Kattopro – näet mistä maksat, saat reaaliaikaista tietoa remontin
  edistymistä

Kuinka pääset kattoremonttisi kanssa liikkeelle

 • Pyydä ilmainen kustannusarvio
 • Tutustumme kohteeseen
 • Annamme tarvittaessa kattoremontista räätälöidyn tarjouksen
 • Toteutamme kattoremontin Avaimet käteen – suunnittelusta toteutukseen

Haussa ammattitaitoinen tekijä kattoremontille Tammisaaren alueella? Olemme palveluksessasi. JH Laatuteko Oy on pientalojen kattoremontteihin erikoistunut suomalainen perheyritys ja olemme toteuttaneet kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla jo vuodesta 2015.

Kokemuksemme kattoremonteista ulottuu jo paljon tätä kauemmas, vuosikymmenien taakse. Alkusysäys omalle yrityksellemme oli halu panostaa laatuun: tehdä asiat jämptisti ja läpinäkyvästi – kiirehtimättä ja oikaisematta missään työvaiheissa. Kerralla kuntoon ja kohtuullisella hinnalla.

Laatuteko tarjoaa kokonaisvaltaisen kattoremontin avaimet käteen -palveluna, suunnittelusta toteutukseen, viimeistelystä oheistuotteiden asennukseen. Toteutamme kattoremontteja niin koteihin kuin vapaa-ajan asunnoille sekä erilaisiin varasto- ja maatilarakennuksiin, myös hyvinkin vanhoihin taloihin. Ketterä kalustomme mahdollistaa meille kattoremontit myös vaativampien kulkuyhteyksien päähän.

Meidän kunnia-asiamme on tehdä asiakkaillemme kestäviä ja tuulettuvia tulevaisuuden kattoja – jo tänään.

Kohteitamme

Meiltä saa kattoremontit monenlaisiin kohteisiin, mm

 • omakotitalot
 • vapaa-ajan asunnot
 • paritalot
 • piha- ja varastorakennukset
 • maatilan rakennukset
Laatuteko henkilöstöä

Kattoremonttien asiantuntija – innovatiivinen tuulettuva rakenne

Me Laatuteolla toteutamme asiakkaillemme katot, jotka kestävät tulevaisuuden haastavat sääolosuhteet – hellejaksot, myrskyt ja sateet. Meiltä saat kattoremontin pelti-, tiili- ja huopakatolle, niin omakotitaloon kuin loma-asunnolle.

 

Asiakkaamme voivat valita mieleisensä materiaalit luotettavien valmistajien monipuolisesta valikoimasta. Työntekijämme ovat kattoremonttien kokeneita ammattilaisia ja varmistavat näkemyksellään ja huolellisella työllään onnistuneen lopputuloksen. He osaavat myös havaita mahdolliset olemassa olevien rakenteiden ongelmat sekä korjata ne ammattitaidolla.

 

Kattoremontin toteutustavalla on väliä

Meille on tärkeää, että toteuttamamme katot ovat hyvin tuulettuvia. Tällöin ei rakenteisiin kerry kosteutta, eikä talon yläkerrassa tarvitse kärvistellä kuumuudessa lämpimänä vuodenaikana. Meidän kattorakenteemme perustuvatkin ilman vapaaseen kiertoon aluskatteen ylä- ja alapuolella. Tällöin talon yläpohja ja uusi kattorakenne tuulettuvat koko harjanmitalta.

Innovaatiomme onkin markkinoilla vallitsevaa tekotapaa tehokkaampi, sillä katon optimaalinen tuulettuminen lisää katon käyttöikää sekä parantaa asumismukavuutta. Myös mahdolliset katolle tulevaisuudessa asennettavat aurinkokennot toimivat paremmin, kun pintamateriaali ei kuumene liikaa.

Kattoremontti on hyvä tehdä mieluummin ennakoivasti ja suunnitellusti kuin ensimmäisten ongelmien ilmaannuttua. Pyydä siis paikalle asiantuntijamme ja arvioimme maksutta juuri sinun kattosi tilanteen.

 

99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

Luotettava kattoremontti Siuntiossa – näin se etenee:

Suunnittelu

Perehdymme kohteeseen huolellisesti ja laadimme remonttisuunnitelman.

Materiaalien valinta

Asiakas valitsee mieleisensä katemateriaalit valikoitujen toimittajiemme laadukkaasta valikoimasta. Kerromme tässä yhteydessä myös erilaisista vaihtoehdoista ja niille ominaisista piirteistä.

Purku ja rakenteiden tutkinta

Puramme vanhat rakenteet sekä kartoitamme katon ja piipun kunnon. Jos havaitsemme katolla vuotokohtia, tutkimme ongelman laajuuden. Välitämme asiakkaalle tiedon kaikista löydöksistä. Jos ongelmia todetaan, olemme asiantunteva kumppani myös kaikkien vaurioiden korjaamisessa.

Uusien rakenteiden teko

Tutkimme asennuksen alussa, onko katolla oikaisutarvetta. Mikäli oikaisua tarvitaan, toteutamme sen vanhan ja uuden rakenteen välistä. Rakennamme katon uudet rakenteet tarkkuutta noudattaen. Meille on myös tärkeää suojella uusia rakenteita, joten emme esimerkiksi kävele aluskatteen päällä.

Katemateriaalien asennus

Ammattitaitoiset ja kokeneet tekijämme toteuttavat uuden katteen asennuksen. Työvaiheiden etenemisestä raportoidaan asiakkaalle säännöllisesti WhatsApp-ryhmän kautta.

Otsalautojen vaihto

Jos talon otsalaudat kaipaavat kohennusta, vaihdamme ja maalaamme ne. Näin voidaan saavuttaa kaikin puolin viimeistelty ulkoasu.

Oheistuotteiden asennus

Kun katto on valmis, asiantuntevat peltiseppämme pellittävät piiput sekä asentavat vesikourut ja kattoturvatuotteet.

Huolellisella työnjäljellä ja kokemuksen tuomalla näkemyksellä varmistamme, että kattoremontin tuloksena on kestävä ja edustava kattokokonaisuus.

Kattoremontit Tammisaaressa

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme Tammisaaressa monenlaisia kattoremontteja – myös saariin ja haastavien kulkuyhteyksien päähän. Tehdessämme kattoremontteja meren läheisyydessä sijaitseviin kohteisiin, huomioimme aina meri-ilmaston ja suolan rakenteille ja materiaaleille tuomat erityisvaatimukset. Näin voidaan varmistua, että katto kestää myös ankarammat sääolosuhteet ja korroosiorasituksen.

Asiakastarina

Näin asiakkaamme kuvailee yhteistyötämme sekä kokemustaan omasta kattoremontista..

Tammisaarelaisen omakotitalon kattoremontti

”Kattotyön alkuselvittely oli vakuuttavaa. Käytiin eri vaihtoehtoja läpi ja sain selkeät arviot niiden hyvistä ja huonoista puolista. Kustannukset eri vaihtoehdoista tuli hämmästyttävän nopeasti samalta istumalta.

Asentajaryhmä oli selvästi kokenut ja toiminta oli nopeaa ja silti huolellista. Työn dokumentointi päivittäisin valokuvin oli huippuluokkaa.

Pyysin useita tarjouksia. Valintani oli Laatuteko. Toteankin, että kilpailutuksella saa selville hinnan mitä kattoremontit maksaa, mutta vasta toteutuksen jälkeen tietää mitä rahalle saa vastinetta, ei tarvinnut katua.

Arvosana 5.”

Pekka R.

Meille onkin tärkeää, että voimme katsoa asiakasta remontin jälkeen silmiin ja todeta, että nyt heillä on katto laatutekoa.

Varmasti juuri tämän kaiken ansiosta yli 99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.