Kattoremontti Kirkkonummi

Teemme kattoremontteja Kirkkonummen alueella. Remontoimme omakotitalojen ja loma- asuntojen peltikattoja tiilikattoja ja huopakattoja. Käytämme remonteissa vain tunnettujen valmistajien parhaita materiaaleja.

Mistä meidät tunnetaan – mistä saamme kiitosta

 • Kattoremonteissamme on hyvä hinta-laatusuhde
 • Teemme tuulettuvia, pitkäikäisiä kattoja – Laatutekoa
 • WhatsApp Kattopro – näet mistä maksat, saat reaaliaikaista tietoa remontin
  edistymistä

Kuinka pääset kattoremonttisi kanssa liikkeelle

 • Pyydä ilmainen kustannusarvio
 • Tutustumme kohteeseen
 • Annamme tarvittaessa kattoremontista räätälöidyn tarjouksen
 • Toteutamme kattoremontin Avaimet käteen – suunnittelusta toteutukseen

Haussa ammattitaitoinen tekijä kattoremontille Kirkkonummen alueella? Olemme palveluksessasi. JH Laatuteko Oy on pientalojen kattoremontteihin erikoistunut perheyritys ja olemme toteuttaneet kattoremontteja ammattitaidolla jo vuodesta 2015.

Kokemuksemme kattoremonteista ulottuu usean vuosikymmenen taakse ja alkusysäys yrityksellemme oli halu panostaa laatuun. Haluamme olla työssämme tarkkoja ja läpinäkyviä sekä tehdä asiat kerralla kuntoon. Kohtuullisella hinnalla.

Tulevaisuuden kattoremontti – jo tänään

Me tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset kattoremontit avaimet käteen -palveluna, suunnittelusta toteutukseen, viimeistelystä oheistuotteiden asennukseen. Myös vaativampien kulkuyhteyksien päähän ja hyvinkin iäkkäisiin taloihin. Teemme kattoremontteja niin koteihin kuin loma-asuntoihin. Lisäksi toteutamme uudet katot erilaisiin maatila- ja varastorakennuksiin.

Kunnia-asiamme on rakentaa asiakkaillemme kestäviä ja tuulettuvia tulevaisuuden kattoja – jo tänään.

Kohteitamme

Meiltä saa kattoremontit monenlaisiin kohteisiin, mm

 • omakotitalojen kattoremontit
 • vapaa-ajan asuntojen kattoremontit
 • paritalon kattoremontit
 • varastorakennusten kattoremontit
 • maatilan navetta- ja piharakennusten kattoremontit
Laatuteko henkilöstöä

Kattoremonttien asiantuntija – innovatiivinen tuulettuva rakenne

Me toteutamme asiakkaillemme kattoja, jotka kestävät tulevaisuuden haasteet – helteet, myrskyt ja sateet. Teemme kattoremontteja pelti-, tiili- ja huopakatoille sekä omakotitaloihin että vapaa-ajan asunnoille. Tarjoamme asiakkaillemme suunnitteluvaiheessa runsaan valikoiman materiaalivaihtoehtoja, hyviksi todetuilta ja luotettavilta valmistajilta. Kattoasentajamme ovat kokeneita ammattilaisia ja varmistavat jämptillä asenteellaan onnistuneen lopputuloksen. He ovat myös harjaantuneita havaitsemaan nykyisissä rakenteissa mahdollisesti kytevät ongelmat, ja tarvittaessa osaavat korjata ne asianmukaisesti.


Meille on myös tärkeää, että kattorakenteet tuulettuvat hyvin. Tällöin rakenteisiin ei kerry kosteutta, eikä talon yläkerta kuumene kohtuuttomasti lämpimänä vuodenaikana. Meidän kattorakenteemme perustuvatkin vapaaseen ilmankiertoon aluskatteen ala- ja yläpuolella, mikä tuulettaa uuden kattorakenteen ja talon yläpohjan koko harjan pituudelta.

Kattoremontilla kestävä ja energiatehokas katto

Innovaatiomme onkin tehokkaampi kuin markkinoilla yleisesti vallitseva toteutustapa. Se lisää myös asumismukavuutta ja katon käyttöikää. Jos katolle halutaan tulevaisuudessa asentaa aurinkokennot, tuottavat ne sähköä tehokkaammin, kun pintamateriaali ei kuumene liikaa.

Kattoremontti kannattaa toteuttaa mieluiten ennakoivasti – ennen kuin ongelmia ilmenee. Jos siis haluat varmistua oman kattosi tilanteesta, pyydä asiantuntijamme paikalle ja saat maksuttoman arviomme.

99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

Luotettava kattoremontti – näin se etenee:

Suunnittelu

Tutustumme kohteeseen perusteellisesti ennen kattoremonttia ja laadimme remonttisuunnitelman.

 

Materiaalien valinta

Asiakas saa valita mieleisensä katemateriaalit valikoitujen toimittajiemme korkealaatuisesta valikoimasta. Annamme myös kattavasti tietoa erilaisista vaihtoehdoista ja niiden ominaisuuksista.

Purku ja rakenteiden tutkinta

Kattoremontin aluksi puramme vanhat rakenteet sekä tarkistamme katon ja piipun kunnon. Jos havaitsemme epäiltyjä vuotokohtia, syvennymme tarkistamaan ongelman laajuuden. Informoimme asiakasta kaikista löydöksistä. Jos ongelmia todetaan, voimme auttaa myös vaurioiden korjaamisessa.

Uusien rakenteiden teko

Kartoitamme asennuksen alkaessa, onko katolla oikaisutarvetta. Jos on, suoritamme oikaisun vanhan ja uuden rakenteen välistä. Uudet rakenteet katolle valmistamme tarkasti ja huolellisesti. Uusia rakenteita suojellaan tarkoin, joten emme esimerkiksi kävele aluskatteen päällä.

Katemateriaalien asennus

Kokeneet ja asiantuntevat työntekijämme toteuttavat uuden katteen asennuksen. Pidämme asiakkaan aina ajan tasalla meneillään olevista kattoremontin työvaiheista projektin oman WhatsApp-ryhmän kautta.

Otsalautojen vaihto

Mikäli talon otsalaudat ovat nähneet parhaat päivänsä, vaihdamme ja maalaamme ne –viimeistelemään tyylikkään ulkoasun.

Oheistuotteiden asennus

Kattoremontin lopuksi asiantuntevat peltiseppämme pellittävät piiput sekä asentavat vesikourut ja muut asianmukaiset kattoturvatuotteet.

Ammattitaitoisella työllä ja kokemuksen tuomalla näkemyksellä varmistamme, että tuloksena on kestävä ja tyylikäs kattokokonaisuus.

Kattoremontit – Kirkkonummi

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme Kirkkonummella monenlaisia omakotitalojen kattoremontteja. Toteuttaessamme kohteita meren läheisyydessä, huomioimme aina tuulen, meri-ilmaston ja suolan rakenteille tuomat erityishaasteet. Tällöin käytettävät materiaalit on tärkeää valita katevalmistajien pisimmin takuun valikoimasta, jotta voidaan varmistua katon kestävän vaihtelevat säät ja korroosiorasituksen.

Asiakastarina

Näin asiakkaat kuvailevat yhteistyötämme omien kattoprojektiensa yhteydessä.

Omakotitalon kattoremontti

”Suosittelemme JH Laatuteko Oy:tä ja annamme kattoremontista täydet 5 pistettä.

Tuntui hienolta, että meitä ei painostettu päättämään remontista, vaikka päätöksemme kesti meistäkin pitkän aikaa. Lisäaikaa sai ja lisäkysymyksiimme vastattiin asiantuntevasti ja perustellen. Lisäksi asioita kysyttiin remontin aikana, jotta saatiin hyvä kokonaisratkaisu. Myös kuvat edistymisestä olivat kivoja. Kerroin töissäkin miten whatsapp ryhmä toimi.

Minulta kysyttiin kuinka uskallan olla töissä, vaikka remontti on käynnissä. Silloin ymmärsin, että ei minulla ollut pienintäkään epäilyä, etteikö remontti onnistuisi ja että pitäisi käyttää lomaa ”vahtimiseen”. Luottamus oli siis syntynyt jo ennen.”

Kaarina ja Risto Fagerholm

Meille onkin tärkeää, että voimme katsoa asiakasta remontin jälkeen silmiin ja todeta, että nyt heillä on katto laatutekoa.

Varmasti juuri tämän kaiken ansiosta yli 99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.