Kattoremontti Karkkila

Teemme kattoremontteja Karkkilan alueella. Remontoimme omakotitalojen ja loma- asuntojen peltikattoja tiilikattoja ja huopakattoja. Käytämme remonteissa vain tunnettujen valmistajien parhaita materiaaleja.

Mistä meidät tunnetaan – mistä saamme kiitosta

 • Kattoremonteissamme on hyvä hinta-laatusuhde
 • Teemme tuulettuvia, pitkäikäisiä kattoja – Laatutekoa
 • WhatsApp Kattopro – näet mistä maksat, saat reaaliaikaista tietoa remontin
  edistymistä

Kuinka pääset kattoremonttisi kanssa liikkeelle

 • Pyydä ilmainen kustannusarvio
 • Tutustumme kohteeseen
 • Annamme tarvittaessa kattoremontista räätälöidyn tarjouksen
 • Toteutamme kattoremontin Avaimet käteen – suunnittelusta toteutukseen

Haussa ammattitaitoinen kattoremontin tekijä Karkkilan alueella? Olemme palveluksessasi. JH Laatuteko Oy on pientalojen kattoremontteihin erikoistunut perheyritys ja olemme toteuttaneet kattoremontteja lujalla ammattitaidolla jo vuodesta 2015.

Meillä on vuosikymmenien vankka kokemus kattoremonteista ja alkusysäys yrityksellemme oli halu satsata laatuun – tehdä asiat huolellisesti ja läpinäkyvästi, ilman kiireen tuntua. Kerralla kuntoon ja kohtuullisella hinnalla.

 

Kattoremonteillamme tehdään kestäviä ja tuulettuvia kattoja

Laatuteolta saat kokonaisvaltaisen kattoremontin avaimet käteen -palveluna, suunnittelusta toteutukseen, viimeistelystä oheistuotteiden asennukseen. Myös haastavien kulkuyhteyksien päähän ja hyvinkin vanhoihin taloihin. Toteutamme kattoremontteja niin koteihin kuin loma- asuntoihin sekä erilaisiin varasto- ja maatilarakennuksiin.

Kunnia-asiamme on toteuttaa asiakkaillemme kestäviä ja tuulettuvia tulevaisuuden kattoja – jo tänään.

Kohteitamme

Meiltä saa kattoremontit monenlaisiin kohteisiin, mm

 • omakotitalot
 • vapaa-ajan asunnot
 • paritalot
 • piha- ja varastorakennukset
 • maatilan navettarakennukset
Laatuteko henkilöstöä

Kattoremonttien asiantuntija – innovatiivinen tuulettuva rakenne

Laatuteko remontoi asiakkaille kattoja, jotka kestävät tulevaisuuden haasteet – helteitä, myrskyjä ja sateita. Meiltä saat omakotitaloon tai vapaa-ajan asuntoon ammattitaitoisen kattoremontin, oli kyseessä sitten pelti-, tiili- tai huopakatto. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia materiaalivaihtoehtoja, luotettavilta ja valikoiduilta valmistajilta. Asentajamme ovat kokeneita ammattilaisia ja huolellisella työllä varmistavat onnistuneen lopputuloksen. He osaavat myös havaita mahdollisia rakenteissa kyteviä ongelmia sekä huolehtia niiden asiantuntevasta korjaamisesta.

Meille on myös tärkeää, että uudistettavat kattorakenteet ovat hyvin tuulettuvia, jotta rakenteisiin ei keräänny kosteutta tai talon yläkerta kuumene kesäisin kohtuuttomasti. Meidän kattorakenteemme perustuvatkin vapaaseen ilmankiertoon aluskatteen ala- ja yläpuolella, mikä tuulettaa talon yläpohjan ja uuden kattorakenteen koko harjan pituudelta.

 

Ennakoivan kattoremontin hyödyt

Innovaatiomme onkin markkinoilla vallitsevaa toteutustapaa tehokkaampi. Sen hyödyiksi voidaan lukea myös asumismukavuuden lisääntyminen ja katon pidempi käyttöikä. Myös mahdolliset katolle tulevaisuudessa asennettavat aurinkopaneelit tuottavat sähköä paremmin, kun katon pintamateriaali ei kuumene liikaa.

Kattoremontti on hyvä tehdä ennakoivasti, ongelmiin reagoimisen sijaan. Pyydä siis paikalle asiantuntijamme kartoittamaan juuri sinun kattosi tilanne.

99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

100 % suomalainen yritys – ensiluokkaisella palveluasenteella

Asiakkaamme ovat usein kiittäneet meitä erinomaisesta palvelualttiudesta. Pidämme heidät myös aina ajan tasalla kattoremontin etenemisestä. Kerromme myös avoimesti mahdollisista löydöksistä, informoimme asiakasta niiden vaikutuksista sekä autamme korjaamaan rakenteissa piilevät vauriot. Kiire ei sanele projektin vaiheita, vaan työtä tehdään huolella ja hyvällä palveluasenteella. Välitämme myös säännöllisesti tietoa ja kuvia työvaiheista kattoprojektille perustettavan WhatsApp-ryhmän kautta.

Haluamme olla työskentelytavoissamme asiakaslähtöisiä. Esimerkiksi uutta aluskatetta ja rakenteita suojellaan tarkasti, jottei yksikään kohta vaurioidu asennuksen yhteydessä. Me teemmekin asiakkaidemme kattoja kuin omaamme.

Jos remontin aikana esiintyy poikkeuksellisia sääolosuhteita, ja asiakkaallamme herää huoli katosta, meihin voi aina olla yhteydessä. Tulemme tarkistamaan kohteen mahdollisimman nopeasti ja varmistamme, että suojaukset ovat pysyneet asianmukaisina.

Voit siis olla huoleti! Asiakkaanamme et koskaan jää yksin – sen sijaan saat nauttia mielenrauhasta ja uuden kattosi viimeistellystä ulkonäöstä.

Luotettava kattoremontti – näin se etenee:

Suunnittelu

Perehdymme kohteeseen perusteellisesti ja laadimme asiakkaalle remonttisuunnitelman.

Kattoremontin materiaalien valinta

Asiakas voi valita mieleisensä katemateriaalit hyviksi todettujen toimittajiemme laadukkaasta valikoimasta. Kerromme samalla erilaisista vaihtoehdoista ja niiden erityispiirteistä.

Purku ja rakenteiden tutkinta

Puramme vanhat rakenteet sekä tarkastamme katon ja piipun kunnon. Jos huomaamme esimerkiksi vuotokohtia, kartoitamme ongelman laajuuden. Informoimme asiakasta kaikista löydöksistä. Jos ongelmia on havaittu, voimme olla kumppani myös kaikkien vaurioiden korjaamisessa.

Uusien rakenteiden teko

Tutkimme asennuksen alussa, onko katolla oikaisutarvetta. Jos on, toteutamme oikaisun vanhan ja uuden rakenteen välistä. Rakennamme katolle uudet rakenteet ammattitaidolla. Meille on tärkeää suojata työvaiheissa uusia rakenteita, joten emme esimerkiksi kävele aluskatteen päällä.

Katemateriaalien asennus

Kokeneet ja asiantuntevat työntekijämme tekevät uuden katteen asennuksen, ja raportoivat työvaiheista asiakkaalle WhatsApp-ryhmässä.

Otsalautojen vaihto

Jos talon otsalaudat kaipaavat kohennusta, vaihdamme ja maalaamme ne kattoremontin yhteydessä viimeistelemään tyylikkään ulkoasun.

Oheistuotteiden asennus

Kun katto on valmis, asiantuntevat peltiseppämme pellittävät piiput sekä asentavat vesikourut ja muut tarvittavat kattoturvatuotteet.

Huolellisella työllä ja viimeistellyillä yksityiskohdilla varmistamme, että tuloksena on kestävä ja tyylikäs kattokokonaisuus.

Kattoremontit Karkkilassa

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme Karkkilassa lukuisia omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen kattoremontteja – myös saariin ja haastavien kulkuyhteyksien päähän.

Kokemuksia kattoremonteista

Näin asiakkaat kuvailevat yhteistyötämme omien kattoprojektiensa yhteydessä.

Vapaa-ajan asunnon kattoremontti, Karkkila

”Perintömökin uusi kausi.

Perimme sisarusten kesken ihanan kesäpaikan ja päätimme kunnostaa sen meidän tarpeisiin. Vanha mineriittikatto oli palvellut jo vuosia ja oli tullut tiensä päähän. Mökin sijainti saaressa oli pitkittänyt valtavaa kattoremonttiurakkaa, mutta nyt päätimme vihdoin toteuttaa sen. Laatuteko kävi katsastamassa kohteen, eikä pitänyt urakkaa yhtään niin haastavana kuin olimme aluksi ajatelleet.
Remontti toteutettiin talvella ja kaikki materiaalit kuljetettiin jäätietä pitkin saareen ja purkujätteet pois sieltä. Remontti sujui suunnitelmien mukaan viikossa ja sitä sai seurata kotoa käsin kuvista, joita lähetettiin työn edetessä. Yhteistyö oli sujuvaa ja yhteydenpito mutkatonta. Nyt meillä on päivitetty versio lapsuuden mökistä ja tällä katolla se kestää taas vuosia ja säilyy meidänkin lapsille. Voimme suositella Laatutekoa, jos haluat toteuttaa kattoremontin vaivattomasti ja laadukkaasti.”

Jenni Marstio

Omakotitalon kattoremontti

”Kattotyön alkuselvittely oli vakuuttavaa. Käytiin eri vaihtoehtoja läpi ja sain selkeät arviot niiden hyvistä ja huonoista puolista. Kustannukset eri vaihtoehdoista tuli hämmästyttävän nopeasti samalta istumalta.

Asentajaryhmä oli selvästi kokenut ja toiminta oli nopeaa ja silti huolellista. Työn dokumentointi päivittäisin valokuvin oli huippuluokkaa.

Pyysin useita tarjouksia. Valintani oli Laatuteko. Toteankin, että kilpailutuksella saa selville hinnan mitä kattoremontit maksaa, mutta vasta toteutuksen jälkeen tietää mitä rahalle saa vastinetta, ei tarvinnut katua.

Arvosana 5.”

Pekka R.

Meille onkin tärkeää, että voimme katsoa asiakasta remontin jälkeen silmiin ja todeta, että nyt heillä on katto laatutekoa.

Varmasti juuri tämän kaiken ansiosta yli 99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.