Kattoremontti Siuntio

Teemme kattoremontteja Siuntion alueella. Remontoimme omakotitalojen ja loma- asuntojen peltikattoja tiilikattoja ja huopakattoja. Käytämme remonteissa vain tunnettujen valmistajien parhaita materiaaleja.

Mistä meidät tunnetaan – mistä saamme kiitosta

 • Kattoremonteissamme on hyvä hinta-laatusuhde
 • Teemme tuulettuvia, pitkäikäisiä kattoja – Laatutekoa
 • WhatsApp Kattopro – näet mistä maksat, saat reaaliaikaista tietoa remontin
  edistymistä

Kuinka pääset kattoremonttisi kanssa liikkeelle

 • Pyydä ilmainen kustannusarvio
 • Tutustumme kohteeseen
 • Annamme tarvittaessa kattoremontista räätälöidyn tarjouksen
 • Toteutamme kattoremontin Avaimet käteen – suunnittelusta toteutukseen

Haussa ammattitaitoinen tekijä kattoremontille Siuntion alueella? Olemme palveluksessasi. JH Laatuteko Oy on pientalojen kattoremontteihin erikoistunut perheyritys ja olemme toteuttaneet kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla jo vuodesta 2015.

Kokemuksemme kattoremonteista ulottuu vuosikymmenien taakse ja alkusysäys yrityksellemme oli halu satsata laatuun: tehdä asiat kiireettömästi, tarkasti, läpinäkyvästi – ja kerralla kuntoon. Kohtuullisella hinnalla.

Uusien ja vanhojen rakennusten kattoremontit 

Meiltä saat kokonaisvaltaisen kattoremontin avaimet käteen -palveluna, suunnittelusta toteutukseen, viimeistelystä oheistuotteiden asennukseen. Myös vaativampien kulkuyhteyksien päähän ja hyvinkin vanhoihin taloihin. Toteutamme kattoremontteja niin koteihin kuin vapaa-ajan asunnoille, myös erilaisiin varasto- ja maatilarakennuksiin.

Meidän kunnia-asiamme on toteuttaa asiakkaillemme kestäviä ja tuulettuvia tulevaisuuden kattoja – jo tänään.

Kohteitamme

Meiltä saa kattoremontit monenlaisiin kohteisiin, mm

 • omakotitalot
 • vapaa-ajan asunnot
 • paritalot
 • piha- ja varastorakennukset
 • maatilan rakennukset
Laatuteko henkilöstöä

99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

Kattoremonttien asiantuntija – innovatiivinen tuulettuva rakenne

Laatuteko toteuttaa asiakkailleen kattoremontteja, jotka kestävät tulevaisuuden haasteet – hellejaksot, myrskyt ja sateet. Meiltä saat kattoremontin pelti-, tiili- ja huopakatolle, niin omakotitaloon kuin vapaa-ajan asunnolle. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia materiaalivaihtoehtoja, valikoiduilta ja luotettavilta valmistajilta. Asentajamme ovat kokeneita kattoremonttien ammattilaisia ja varmistavat aina onnistuneen lopputuloksen. He osaavat myös kiinnittää huomion mahdollisiin rakenteissa kyteviin ongelmiin sekä korjata ne ammattitaidolla.

Meille on myös tärkeää, että uudistettavat kattorakenteet ovat hyvin tuulettuvia, jotta rakenteisiin ei kerry kosteutta tai talon yläkerta kuumene kohtuuttomasti. Meidän kattorakenteemme perustuvatkin vapaaseen ilmankiertoon aluskatteen ylä- ja alapuolella, mikä tuulettaa talon yläpohjan ja uuden kattorakenteen koko harjanmitalta.

Innovaatiomme onkin markkinoilla vallitsevaa tekotapaa tehokkaampi, lisää asumismukavuutta ja katon käyttöikää. Myös mahdolliset katolle asennettavat aurinkokennot toimivat tehokkaammin, kun pintamateriaali ei kuumene liikaa.

Kattoremontti kannattaa tehdä mieluummin ennakoivasti ja suunnitellusti kuin vasta ongelmien ilmaannuttua. Pyydä siis paikalle asiantuntijamme arvioimaan juuri sinun kattosi tilanne.

100 % suomalainen yritys – ensiluokkaisella palveluasenteella

Saamme asiakkailtamme kiitosta myös erinomaisesta palveluasenteesta. Kerromme aina avoimesti mahdollisista löydöksistä, informoimme asiakasta niiden vaikutuksista ja autamme korjaamaan asiat kuntoon. Kiire ei sanele projektin vaiheita, vaan työt tehdään palveluasenteella alusta loppuun. Välitämme myös säännöllisesti tietoa ja kuvia työvaiheista kattoprojektille perustettavan WhatsApp-ryhmän kautta.

Järkähtämätön palveluasenne näkyy myös toimintatavoissamme työmaalla – me teemme asiakkaamme kattoa kuin omaamme. Aluskatetta ja rakenteita suojellaan läpi prosessin, jottei yksikään kohta vaurioidu asennuksen yhteydessä.

Jos remontin aikana ilmenee poikkeuksellisia sääolosuhteita, ja asiakkaallamme herää huoli katosta, meihin voi olla aina yhteydessä. Tulemme tarkistamaan kohteen mahdollisimman pikaisesti ja varmistamaan, etteivät suojaukset ole heikentyneet.

Voit siis olla huoleti! Asiakkaanamme et koskaan jää yksin – sen sijaan saat nauttia mielenrauhasta ja uuden kattosi viimeistellystä ulkonäöstä.

Luotettava kattoremontti Siuntiossa – näin se etenee:

Suunnittelu

Perehdymme kohteeseen perusteellisesti ja teemme remonttisuunnitelman.

Materiaalien valinta

Asiakas saa valita mieleisensä katemateriaalit luotettavien toimittajiemme laadukkaasta valikoimasta. Kerromme erilaisista vaihtoehdoista ja niiden ominaisuuksista.

Purku ja rakenteiden tutkinta

Puramme vanhat rakenteet sekä tarkastamme katon ja piipun kunnon. Jos huomaamme vuotokohtia, kartoitamme ongelman laajuuden. Informoimme asiakasta kaikista löydöksistä. Jos ongelmia löytyy, voimme olla kumppani myös kaikkien vaurioiden korjaamisessa.

Uusien rakenteiden teko

Tutkimme kattoremontin alussa, onko katolla oikaisutarvetta. Jos on, toteutamme oikaisun vanhan ja uuden rakenteen välistä. Rakennamme katolle uudet rakenteet tarkasti ja huolellisesti. Meille on tärkeää suojella työvaiheissa uusia rakenteita, joten emme esimerkiksi kävele aluskatteen päällä.

Katemateriaalien asennus

Kokeneet ja asiantuntevat työntekijämme toteuttavat uuden katteen asennuksen, raportoiden työvaiheista asiakkaalle WhatsApp-ryhmässä.

Otsalautojen vaihto

Mikäli talon otsalaudat ovat kuluneet, vaihdamme ja maalaamme ne viimeistelemään ulkoasun.

Oheistuotteiden asennus

Kun katto on valmis, asiantuntevat peltiseppämme pellittävät piiput sekä asentavat vesikourut ja muut kattoturvatuotteet.

Ammattitaitoisella työllä ja hiotuilla yksityiskohdilla varmistamme, että kattoremontin tuloksena on kestävä ja tyylikäs kattokokonaisuus.

Kattoremontit Siuntiossa

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme Siuntiossa monenlaisia kattoremontteja – myös saariin ja haastavien kulkuyhteyksien päähän. Toteuttaessamme kohteita meren läheisyydessä, huomioimme aina meri-ilmaston ja suolan rakenteille ja materiaaleille tuomat erityishaasteet. Näin voidaan varmistua, että katto kestää vaihtelevat säät ja korroosiorasituksen.

Olemme tehneet Siuntiossa kattoremontteja myös todella vanhoihin rakennuksiin. Uudella katolla nämä jopa yli satavuotiaat talot saavat uuden ehomman ilmeen ja kestävää laatua tuomaan lisää käyttövuosia.

Asiakastarina

Toteutimme kattoremontin asiakkaallemme Siuntiossa ja näin hän kuvailee yhteistyötämme.

Omakotitalon kattoremontti, Siuntio

”Laatuteko on tehnyt meille kattoremontin eli vanha 80-luvun katto tehtiin kokonaan uusiksi. Laatuteon työntekijät ovat olleet ahkeria ja rehtejä, säästä riippumatta täällä on pyöritty katolla. 

Laatuteon kanssa myös kommunikointi on ollut tosi helppoa ja nopeaa. Voisin suositella Laatutekoa kommunikaation vuoksi.”

Janne Liimatainen

Meille onkin tärkeää, että voimme katsoa asiakasta remontin jälkeen silmiin ja todeta, että nyt heillä on katto laatutekoa.

Varmasti juuri tämän kaiken ansiosta yli 99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.