Kattoremontti Uusimaa

Teemme kattoremontteja Uudenmaan alueella. Remontoimme omakotitalojen ja loma- asuntojen peltikattoja tiilikattoja ja huopakattoja. Käytämme remonteissa vain tunnettujen valmistajien parhaita materiaaleja.

Mistä meidät tunnetaan – mistä saamme kiitosta

 • Kattoremonteissamme on hyvä hinta-laatusuhde
 • Teemme tuulettuvia, pitkäikäisiä kattoja – Laatutekoa
 • WhatsApp Kattopro – näet mistä maksat, saat reaaliaikaista tietoa remontin
  edistymistä

Kuinka pääset kattoremonttisi kanssa liikkeelle

 • Pyydä ilmainen kustannusarvio
 • Tutustumme kohteeseen
 • Annamme tarvittaessa kattoremontista räätälöidyn tarjouksen
 • Toteutamme kattoremontin Avaimet käteen – suunnittelusta toteutukseen

Haussa ammattitaitoinen tekijä kattoremontille Uudenmaan alueella?

Olemme palveluksessasi. JH Laatuteko Oy on pientalojen kattoremontteihin erikoistunut kotimainen perheyritys ja olemme toteuttaneet kattoremontteja lujalla ammattitaidolla jo vuodesta 2015.

Kokemuksemme kattoremonteista ulottuu usean vuosikymmenen taakse ja alkusysäys yrityksellemme oli halu panostaa laatuun ja asiakaspalveluun: tehdä asiat tarkasti ja läpinäkyvästi, ilman kiirehtimistä. Kerralla kuntoon ja kohtuullisella hinnalla.

Kattoremontit avaimet käteen -palveluna

Laatuteolta saat kokonaisvaltaisen kattoremontin avaimet käteen -palveluna, suunnittelusta toteutukseen, viimeistelystä oheistuotteiden asennukseen. Toteutamme remontit vaivatta myös vaativampien kulkuyhteyksien päähän sekä hyvinkin vanhoihin taloihin. Meiltä saa kattoremontteja niin koteihin kuin vapaa-ajan asunnoille. Myös erilaisiin piha- ja maatilarakennuksiin sekä varastoihin.

Meille on kunnia-asia toteuttaa asiakkaillemme kestäviä ja tuulettuvia tulevaisuuden kattoja – jo tänään.

Kohteitamme

Meiltä saa kattoremontit monenlaisiin kohteisiin, mm

 • omakotitalot
 • vapaa-ajan asunnot
 • paritalot
 • piha- ja varastorakennukset
 • maatilan rakennukset
Laatuteko henkilöstöä

Kattoremonttien asiantuntija Uudellamaalla – innovatiivinen tuulettuva rakenne

Me Laatuteolla teemme asiakkaillemme kattoja, jotka kestävät tulevaisuuden haasteet – helteet, myrskyt ja sateet. Toteutamme kattoremontteja omakotitaloihin ja vapaa-ajan asunnoille toivomallanne katemateriaalilla – kaikki pelti-, tiili- ja huopakatot ovat osaamisaluettamme.

Asiakkaamme saavat valita materiaalit valikoitujen valmistajien monipuolisesta valikoimasta. Käyttämämme materiaalitoimittajat ovat laadustaan tunnettuja ja hyväksi todettuja. Omat työntekijämme ovat harjaantuneita kattoremonttien ammattilaisia ja varmistavat aina säntillisesti onnistuneen lopputuloksen. He osaavat myös havaita mahdolliset rakenteissa kytevät ongelmat sekä korjata ne asianmukaisella tavalla.

Tuulettuva kattorakenne pysyy kuivana, eikä kuumene

Yksi Laatuteon perustavista ajatuksista on tehdä katoista hyvin tuulettuvia. Näin rakenteisiin ei keräänny kosteutta, eikä talon yläkerta kuumene kesäaikaan kohtuuttomasti. Meidän kattorakenteemme perustuvatkin ilman vapaaseen kiertoon aluskatteen ala- ja yläpuolella. Tämän ansiosta talon yläpohja ja uudet kattorakenteet tuulettuvat koko harjanmitalta.

Innovaatiomme onkin selkeästi tehokkaampi kuin markkinoilla vallitseva yleinen toteutustapa, lisäten paitsi katon käyttöikää myös asumismukavuutta. Jos tulevaisuudessa katolle halutaan asentaa aurinkopaneelit, myös ne toimivat tehokkaammin, kun pintamateriaali ei kuumene liikaa.

Kattoremontti kannattaa tehdä mieluummin ennakoivasti ja suunnitellusti kuin vasta ongelmien ilmaantuessa. Pyydä siis paikalle asiantuntijamme kartoittamaan juuri sinun kattosi tilanne.

99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

100 % suomalainen yritys – ensiluokkainen palveluasenne

Saamme asiakkailtamme usein kiitosta erinomaisesta palvelualttiudesta. Myös sujuvaa yhteydenpitoa ja ajantasaista tiedottamista arvostetaan. Kerrommekin aina asiakkaillemme avoimesti mahdollisista vanhoissa rakenteissa tehtävistä löydöksistä, annamme arviomme niiden vaikutuksista sekä autamme korjaamaan kaiken asianmukaisesti. Kiire ei määritä projektin kulkua, vaan työt tehdään huolellisesti alusta loppuun. Välitämme myös säännöllisesti tietoa ja kuvia työn etenemisestä kattoprojektille perustettavan WhatsApp-ryhmän kautta.

Asiakaslähtöistä kattosaneerausta

Asiakaslähtöinen ajattelumalli näkyy myös toimintatavoissamme työmaalla – rakennamme asiakkaamme kattoa kuin omaamme. Aluskatetta ja rakenteita suojataan kaikissa työvaiheissa, jotta ne eivät kärsi vaurioita asennuksen yhteydessä.

Jos remontin aikana ilmaantuu epätavallisen ankaria sääolosuhteita, ja asiakkaallamme herää huoli katosta, olemme aina tavoitettavissa. Tulemme tarkistamaan kohteen mahdollisimman pikaisella aikataululla sekä varmistamme paikan päällä, etteivät suojaukset ole heikentyneet.

Voit siis olla huoleti! Asiakkaanamme et koskaan jää yksin – sen sijaan saat nauttia mielenrauhasta ja uuden kattosi viimeistellystä ulkoasusta.

Luotettava kattoremontti – näin se etenee:

Kattoremontin suunnittelu

Perehdymme kohteeseen tarkasti ja tuotamme kattoremonttisuunnitelman.

Materiaalien valinta kattoremonttiin

Asiakas saa valita katemateriaalit luotettavien toimittajiemme tasokkaasta valikoimasta. Kerromme erilaisista vaihtoehdoista sekä niille ominaisista piirteistä.

Purku ja rakenteiden tutkinta

Puramme vanhat kattorakenteet ja kartoitamme katon ja piipun kunnon. Havaitessamme mahdollisia vuotoja, tutkimme ongelman laajuuden. Informoimme asiakasta kaikista löydöksistä. Jos ongelmia todetaan, voimme auttaa kaikkien vaurioiden asianmukaisessa korjaamisessa.

Uusien rakenteiden teko

Selvitämme asennuksen alussa, onko katolla oikaisutarvetta. Tarvittaessa toteutamme oikaisun vanhan ja uuden rakenteen välistä. Rakennamme katolle huolellisesti uudet rakenteet. Haluamme suojata työvaiheissamme valmistuneita rakenteita, joten emme esim. kävele aluskatteen päällä.

Katemateriaalien asennus

Kokeneet ja asiantuntevat työntekijämme toteuttavat uuden katteen asennuksen. Työn etenemisestä raportoidaan säännöllisesti asiakkaalle projektin omassa WhatsApp-ryhmässä.

Otsalautojen vaihto

Mikäli talon otsalaudat kaipaavat uusimista, vaihdamme ja maalaamme ne – viimeistelemään tyylikkään ulkoasun.

Oheistuotteiden asennus

Kun katto valmistuu, kokeneet peltiseppämme pellittävät piiput sekä asentavat vesikourut ja muut kattoturvatuotteet.

Säntillisellä työllä ja kokemuksen hiomilla yksityiskohdilla varmistamme, että kattoremontin lopputuloksena on kestävä ja viimeistelty kattokokonaisuus.

Kattoremontit Uudellamaalla

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme Uusimaalla monenlaisia kattoremontteja. Ketterän kalustomme ansiosta meiltä onnistuvat kattoremontit niin tiiviisti rakennettuihin kaupunkiolosuhteisiin ja pieniin pihapiireihin kuin haastavien kulkuyhteyksien päähän, mm. saariin. Huomioimme aina myös mahdolliset kaavoitukseen liittyvät määräykset katon toteutustavalle.

 

Kattoremontissa huomioidaan paikalliset olosuhteet

Toteuttaessamme kattoremontteja meren läheisyydessä, huomioimme aina tarkoin tuulen, meri-ilmaston ja suolan rakenteille ja materiaaleille tuomat erityisvaatimukset. Autamme asiakasta tällöin valitsemaan sopivat materiaalit, jotta katto kestää ankaratkin sääolosuhteet ja korroosiorasituksen.

Joskus kohteissa havaitaan purkuvaiheessa esim. jyrsijöiden aiheuttamia vahinkoja. Tällöin huolehdimme eristeiden uusimisesta tai korjaamisesta, ennen uusien rakenteiden rakentamista.

Olemme tehneet Uusimaalla kattoremontteja myös todella vanhoihin rakennuksiin. Uudella katolla nämä jopa yli satavuotiaat talot saavat jälleen lisää käyttövuosia ja huolitellun katon yleisilmeen.

Kokemuksia kattoremonteista

Näin asiakkaat kuvailevat yhteistyötämme omien kattoprojektiensa yhteydessä.

Omakotitalon kattoremontti, Espoo

”Kattotyön alkuselvittely oli vakuuttavaa. Käytiin eri vaihtoehtoja läpi ja sain selkeät arviot niiden hyvistä ja huonoista puolista. Kustannukset eri vaihtoehdoista tuli hämmästyttävän nopeasti samalta istumalta.

Asentajaryhmä oli selvästi kokenut ja toiminta oli nopeaa ja silti huolellista. Työn dokumentointi päivittäisin valokuvin oli huippuluokkaa.

Pyysin useita tarjouksia. Valintani oli Laatuteko. Toteankin, että kilpailutuksella saa selville hinnan mitä kattoremontit maksaa, mutta vasta toteutuksen jälkeen tietää mitä rahalle saa vastinetta, ei tarvinnut katua.

Arvosana 5.”

Pekka R.

Vapaa-ajan asunnon kattoremontti, Lohja

”Suosittelemme JH Laatuteko Oy:tä ja annamme kattoremontista täydet 5 pistettä.

Tuntui hienolta, että meitä ei painostettu päättämään remontista, vaikka päätöksemme kesti meistäkin pitkän aikaa. Lisäaikaa sai ja lisäkysymyksiimme vastattiin asiantuntevasti ja perustellen. Lisäksi asioita kysyttiin remontin aikana, jotta saatiin hyvä kokonaisratkaisu. Myös kuvat edistymisestä olivat kivoja. Kerroin töissäkin miten WhatsApp ryhmä toimi.

Minulta kysyttiin kuinka uskallan olla töissä, vaikka remontti on käynnissä. Silloin ymmärsin, että ei minulla ollut pienintäkään epäilyä, etteikö remontti onnistuisi ja että pitäisi käyttää lomaa ”vahtimiseen”. Luottamus oli siis syntynyt jo ennen.”

Kaarina ja Risto Fagerholm

Omakotitalon kattoremontti, Siuntio

”Laatuteko on tehnyt meille kattoremontin eli vanha 80-luvun katto tehtiin kokonaan uusiksi. Laatuteon työntekijät ovat olleet ahkeria ja rehtejä, säästä riippumatta täällä on pyöritty katolla.

Laatuteon kanssa myös kommunikointi on ollut tosi helppoa ja nopeaa. Voisin suositella Laatutekoa kommunikaation vuoksi.”

Janne Liimatainen

Meille onkin tärkeää, että voimme katsoa asiakasta remontin jälkeen silmiin ja todeta, että nyt heillä on katto laatutekoa.

Varmasti juuri tämän kaiken ansiosta yli 99 % asiakkaistamme suosittelee meitä.